Acuka nasıl yapılır?

Kahvaltı sofralarının en iştah açıcı tadı...

Acuka nasıl yapılır?
31 Ağustos 2015 Pazartesi 13:10

 Kahvaltı benim için vazgeçilmez öğündür diyenler için özellikle bol cevizle daha da güzelleşen harika bir tat. Mutlaka deneyin.

Malzemeler

6 çorba kaşığı biber salçası

2 çorba kaşığı domates salçası

1 su bardağı ceviz

1 su bardağından biraz az ekmek içi ya da galeta unu

4 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı nar ekşisi

1 çay bardağı zeytinyağı

Karabiber

Kırmızı pul biber

Kimyon

Kekik

Nane

Yeni bahar

Nasıl yapılır
Tencereye zeytin yağını, biber salçasını, domates salçasını koyun ve kavurun. Cevizi robottan geçirin. Sarımsakları rendeleyin. Bir kabın içine tüm malzemeyi koyun ve iyice karıştırın.
Üzerini cevizle süsleyip, servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.